Jutro u Iranu posle napada: "Škole rade normalno posle udara izraelske vojske"

Izraelci su napali Iran protekle noći, a tokom napada, koji su trajali pet sati, gađano je 20 ciljeva u toj zemlji

26.10.2024. 09:07
  • Podeli:
teheran, 26 okt 2024 - Reuters-671c8b716261a.webp Foto: Reuters

Škole u ​​Iranu danas rade normalno nakon napada izraelske vojske koji su izvedeni protekle noći, saopštilo je jutros iransko Ministarstvo obrazovanja.

Predstavnik Ministarstva Ali Farhadi rekao je za agenciju IRNA da su sve škole u Iranu danas otvorene i da se nastava odvija normalno.

Istovremeno, novinska agencija Tasnim objavila je da su u Iranu obnovljeni letovi nakon što su nakratko bili obustavljeni zbog noćašnjeg napada izraelske vojske na vojne ciljeve u Iranu.

Izraelska vojska napala je Iran protekle noći, a tokom napada, koji su trajali pet sati, gađano je 20 ciljeva u toj zemlji, javio je Rojters.

Serija eksplozija začula se u okolini Teherana ubrzo nakon što je izraelska vojska objavila da su u toku napadi na vojne ciljeve u Iranu u znak odmazde za napad Irana na Izrael koji je izveden 1. oktobra. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()