Melanija Tramp: SAD treba da se ujedine, moramo da hranimo seme slobode

Nekadašnja prva dama SAD će tokom vikenda predvoditi događaj u Mar-a-Lagu

19.04.2024. 22:37
  • Podeli:
Melanija Tramp_Foto Profimedia-64cd5861b5244.webp Foto: Profimedia

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je danas da Sjedinjene Američke Države treba da se ujedine, dodavši da jednakost mora da bude "svakodnevno iskustvo Amerikanaca".

"Moramo da se ujedinimo u našim naporima da uspostavimo društvo u kojem je jednakost svakodnevno iskustvo svakog Amerikanca", rekla je Melanija Tramp za Foks njuz.

Dodala je da Amerikanci zajedno moraju da "hrane i čuvaju seme slobode".

"Kada je uspešna, Amerika procveta u veličanstveno mesto gde svako može da praktikuje svoja uverenja, deli nove ideje i izražava individualizam", poručila je supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Melanija Tramp će tokom vikenda predvoditi događaj u Mar-a-Lagu, čiji će domaćin biti "Log Cabin Republicans" - najveća republikanska organizacija u SAD koja se bavi pravima konzervativnih pripadnika LGBT zajednice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()