"Molim za oproštaj što Sašu nisam živog vratio kući": Netanijahu se izvinio porodici ubijenog taoca

Netanijahu planira da razgovara sa svim porodicama ostalih talaca koji su pronađeni ubijeni

01.09.2024. 16:12
  • Podeli:
benjamin netanijahu, 10 dec 2023 - Ronen Zvulun Pool Photo via AP, File Tanjug-65cce5de0d5da.webp Foto: Ronen Zvulun/Pool Photo via AP, File/Tanjug

 Izraelski premijer Benjamin Netanijahu razgovarao je danas sa roditeljima Aleksandra Lobanova, jednog od šest talaca čija su tela izvučena iz Pojasa Gaze.

"Želim da vam kažem koliko mi je žao i molim za oproštaj što nisam uspeo da dovedem Sašu živog kući", rekao je Netanjahu Oksani i Gregoriju Lobanovu, navodi se u saopštenju njegovog kabineta, prenosi Tajms of Izrael. 

Tokom razgovora, Netanijahu je napomenuo da se njegov vojni sekretar Roman Gofman jutros vratio iz posete Moskvi gde je radio na obezbeđivanju dogovora o oslobađanju talaca, među kojima je bio i Lobanov, navodi se u saopštenju.

Netanijahu planira da razgovara sa svim porodicama ostalih talaca koji su pronađeni ubijeni, saopšteno je iz kabineta premijera.

Tela šestoro talaca koje je oteo Hamas 7. oktobra prošle godine pronađena su u tunelu u području Rafe u Pojasu Gaze, saopštila je ranije danas izraelska vojska.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()