Poklon iz Ukrajine eksplodirao u sedištu poljske policije

Komandant poljske policije se u nedelju i ponedeljak sastao sa čelnicima ukrajinske policije, nema informacija koji predmet je dobio na poklon tokom radne posete Ukrajini

15.12.2022. 16:16
  • Podeli:
Poljska policija_antiteroristička jedinica_Foto Reuters Podkarpacka Policja Handout-639b3a3bb4b85.webp Foto: Reuters / Podkarpacka Policja

Poklon koji je komandant poljske policije dobio tokom nedavne posete Ukrajini eksplodirao je u sedištu policije u Varšavi. U eksploziji su lakše povređeni komandant i jedan civilni službenik, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Poljske.

Eksplozija se dogodila u sredu uveče. Posle eksplozije "poljska strana je tražila objašnjenje ukrajinske", navodi se u saopštenju.

Komandant se u nedelju i ponedeljak sastao sa čelnicima ukrajinske policije i službe za vanredne situacije. Nema informacija o tome koji predmet je poljski komandant dobio na poklon tokom radne posete Ukrajini, prenosi N1.

Poljska je saveznica Ukrajine i nudi joj razne oblike podrške tokom ruske invazije na Ukrajinu: poslala je vojnu i humanitarnu pomoć i prihvatila veliki broj izbeglica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()