Sunčan i lep dan pred nama: Temperatura i do 27 stepeni, iskoristite poslednju letnju nedelju

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni.

22.09.2024. 07:00
  • Podeli:
vikend beograd vreme sunce kafić-65e1bc512b5ec.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro biti hladno, a po kotlinama, dolinama reka i visoravnima zapadne, jugozapadne i južne Srbije mestimično će biti magle.

Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. 

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni.  Najniža temperatura od 4 do 11, najviša od 22 do 27 stepeni Celzijusa.

U Beogradu nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. 

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. 

Najniža temperatura oko 11, najviša oko 25 stepeni Celzijusa.

U Srbiji sledećih sedam dana pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. 

Prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom očekuje se u utorak i sredu i to u drugom delu dana, kao i za sledeći vikend, u subotu na severu i zapadu zemlje, a u nedelju u ostalim predelima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()