Zaboravićete na rernu
Iz bakine kuhinje vam donosimo dva recepta za Air Frayer. Slani i slatki specijalitet, bez grejanja rerne i cele kuće.
Umutiti jaja sa šećerom, prosejati brašno sa praškom za pecivo, dodati jogurt, ulje i sve izjednačiti. Papir za fritezu podmazati uljem i sipati testo.
Odozgo nabacati kriške oljuštenih breskvi i staviti u fritezu. Uključiti na 180 stepeni C 15 minuta. Izvaditi, okrenuti, pa peći još 15 minuta. Posuti vanilom i prah šećerom.
U činiju umutiti jaja, dodati kukuruzno brašno i prašak za pecivo, ulje, jogurt, so i izjednačiti.
Sipati na podmazanu hartiju za fritezu i peći na 200 stepeni 20 minuta.
Izvaditi i okrenuti i peći jš 15 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.