Ne bacajte hleb, spremite ovaj fantastičan recept: Punjenim kriškama nećete odoleti

Poslužite toplo za doručak ili večeru

Autor: Web UNA TV
19.07.2024. 10:27
  • Podeli:
punjeni hleb bakina kuhinja-669a23484970a.webp Foto: Bakina kuhinja

Ako kupujete hleb svaki dan, sigurno se pitate šta da uradite sa ostatkom starog hleba, a da ga ne bacite. Najlakše je baciti, a bajat hleb može ipak i da se iskoristi. 

Ovog puta vam donosimo recept za punjeni hleb, u kom možete iskoristiti bajat hleb koji vam je ostao. 

Potrebno je:

  • kriške starog hleba
  • 2-3 jaja
  • 100 g šunke
  • 50 g kačkavalja
  • malo suve slanine
  • malo jogurta


Priprema:

Hleb isecite na kriške, pa nožem izvadite sredinu. U činiju razbite jaja, dodajte na kockice isečenu šunku i kačkavalj. 

Ubacite malo jogurta i seckane suve slanine, pa sve izmešajte. Ivice hleba umočite u jaja, a u tiganj sipajte malo ulja, pa poređajte kore hleba i napunite sa spremljenim nadevom. 

Pržite sa obe strane da porumeni. Vadite na upijajuću salvetu. Služite toplo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()