Poslužite toplo za doručak ili večeru
Ako kupujete hleb svaki dan, sigurno se pitate šta da uradite sa ostatkom starog hleba, a da ga ne bacite. Najlakše je baciti, a bajat hleb može ipak i da se iskoristi.
Ovog puta vam donosimo recept za punjeni hleb, u kom možete iskoristiti bajat hleb koji vam je ostao.
Hleb isecite na kriške, pa nožem izvadite sredinu. U činiju razbite jaja, dodajte na kockice isečenu šunku i kačkavalj.
Ubacite malo jogurta i seckane suve slanine, pa sve izmešajte. Ivice hleba umočite u jaja, a u tiganj sipajte malo ulja, pa poređajte kore hleba i napunite sa spremljenim nadevom.
Pržite sa obe strane da porumeni. Vadite na upijajuću salvetu. Služite toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.