Umesto klasičnog kolača napravite ekler tortu i obradujte najmilije
Pravljenje eklera izgleda kao težak posao, posebno za manje iskusne domaćice, međutim sada možete napraviti ekler tortu koja se ne peče.
Isto je kremasta kao i obični ekleri, samo ćete je mnogo brže napraviti.
U vatrostalnu posudu stavite na dno keks.
Mleko zagrevajte na šporetu sa šećerom, vanilin šećerom i pudingom. Sve vreme mešajte žicom. Kada je puding gotov ostavite da se ohladi.
Nakon što se ohladio u puding umešajte umućen šlag. Zatim stavite polovinu smese preko keksa, pa opet keks, pa fil, pa keks.
Za glazuru pomešajte u šerpici mleko, šećer i puter, otopite pa dodajte kakao. Prelijte preko keksa.
Ostavite 2 sata da se ohladi u frižideru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.