Stavljanje ove namirnice u palačinke čini ih vazdušastim, mekanim i sočnim, i ovakav recept je često san svih gurmana
Ovaj recept za palačinke donosi čaroliju vazdušastih, mekanih i sočnih palačinki, pravu poslasticu iz detinjstva.
Ključ ovog recepta je jedan tajni, potpuno neočekivani sastojak - med.
1. Umutite jaja i dodajte im med, so, sodu bikarbonu, ulje i mleko. Dobro izmešajte sve sastojke, a zatim postepeno dodajte prosejano brašno dok ne dobijete glatku smesu za palačinke.
2. Kutlačom uzimajte smesu i pržite palačinke na tiganju koji ste blago nauljili. Pecite ih dok ne postanu zlatno smeđe i vazdušaste.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.