Zašto ljudi masovno stavljaju hleb u šećer: Svet odlepio za ovim trikom - evo i zašto

Tiktokerka otkrila trik

17.06.2024. 16:30
  • Podeli:
smeđi šećer pixabay-65d883946cc88.webp Foto: Pixabay

Koliko često vam se desilo da vam se šećer stvrdnuo? Pokušali ste da ga opet izdrobite kašikom, viljuškom, nožem za mazanje, ali avaj. Međutim, nedavno je jedna lukava domaćica otkrila trik kako da šećer uvek ostane svež

Iako se retko koristi, na ovim na ovim prostorima, smeđi šećer brzo "kupi" vlagu i lako se stvrde čak iako je u posudi sa poklopcem.

On prosto upija više vlage iz vazduha u kuhinji, zbog čega nekada postane neverovatno tvrd i bezbedan za korišćenje. Mnogi se u ovim slučajevima naoružaju kašikom, viljuškom ili nožem pa daju sve od sebe kako bi ga povratili u prvobitno stanje. 

Mešutim, jedna domaćica je nedavno objavila klip na popularnoj društvenoj mreži, TikTok, i demonstrirala da postoji rešenje za ovaj problem.

TikTokerka je pokazala da postoji trik sa parčetom hleba. Samo uzmite deo parčeta i ubacite ga u posudu sa skorelim šećerom, ostavite preko noći. Kada se probudite videćete da je hleb pokupiti svu vlagu i šećer se vratio u prvobitno stanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()