Englezi ogorčeni posle Srbije: Ovo je smešno i neprihvatljivo

Loši komentari na račun organizatora Evropskog prvenstva

17.06.2024. 16:29
  • Podeli:
engleski navijaci AP PhotoAlessandra Tarantino-667047d08f0be.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Fudbalska reprezentacija Engleske je u okviru prvog meča na Evropskom prvenstvu bila bolja od reprezentacije Srbije rezultatom 1:0. Ipak, uprkos pobedi, engleski navijači nisu baš najsrećniji nakon meča.

Naime, oni nisu zadovoljni transportom u Nemačkoj, a dosta njih je u nedelju uveče satima čekalo prevoz.

Navijači su se žalili na probleme sa dolaskom i odlaskom sa stadiona u Gelzenkirhenu, a pojedini su odlučili da pešače kilometrima do smeštaja.

Portparol udruženja engleskih navijača Tomas Konkanon je rekao da je situacija apsolutno neprihvatljiva.

"Najveći problem za nas je taj što smo dobili dobili uveravanja da će transportni sistem biti u stanju da izdrži onoliki broj navijača Engleske", rekao je Konkanon i dodao:

"Mnogi navijači su izrazili ozbiljnu zabrinutost zbog toga kako su stigli do stadiona, nedostataka dostupnog prevoza, tramvaja koji su prepuni. Neki su čekali prevoz do dva ujutru, tri sata nakon što se utakmica završila, to je smešno i potpuno neprihvatljivo".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()