Fudbaler Partizana Marko Živković uspešno operisao povređeno koleno

Klub nije objavio koliko će Živković (30) pauzirati,

20.07.2024. 17:51
  • Podeli:
Marko Živković FK Partizan-669bdceb1dc36.webp Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Marko Živković uspešno je danas operisao koleno desne noge, saopštio je klub iz Humske. 

"Fudbaler Partizana na poziciji desnog beka, Marko Živković, danas je uspešno operisan, zbog povrede kolena koju je zadobio na turniru u Rusiji prošle nedelje. Žiletu želimo brz oporavak i povratak na teren", navedeno je u klupskoj objavi na društvenoj mreži X.

Klub nije objavio koliko će Živković (30) pauzirati, ali prve procene posle povrede bile su da se neće vraćati na teren do prolećnog dela sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()