Saldanja ne zna da se spusti na zemlju: Mađarima priča kako su ga Srbi "pokrali"

Brazilac želi da u dresu Ferencvaroša nastavi tamo gde je stao u klubu iz Humske

07.09.2024. 23:59
  • Podeli:
mateus saldanja Dusan MilenkovicATAImages-66dc31a3f2149.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Mateus Saldanja, doskorašnji golgeter crno-belih i novi fudbaler Ferencavoraša, prošle sezone podelio je zlatnu kopačku Super lige sa Milošem Lukovićem, međutim, Brazilac je u razgovoru za mađarske medije istakao da je dao gol više od bivšeg aduta IMT-a:

"Smatram da sam postigao 18 golova u Partizanu u prvenstvu prošle sezone. Na jednom meču sam uputio udarac na gol, posle tog puta se lopta odbila od jednog od defanzivca i računao se kao autogol, ali za mene je to moj gol", rekao je Saldanja. 

Brazilac želi da u dresu Ferencvaroša nastavi tamo gde je stao u klubu iz Humske.

"U Ferencvarošu planiram da postignem između 20 i 25 golova ove sezone. Imam šansu zato što ću biti okružen igračima koji mogu da mi u svakom trenutku nameste šansu. Ne želim ništa da obećavam, ali sam sposoban da to uradim. Verujem u sebe, znam šta mogu, ali sam svestan da se to može samo uz pomoć saigrača. Ja sam napadač, živim od golova, ali ne volim da se ističe kao pojedinac, timski sam igrač", kaže on. 

Vrednost Mateusa Saldanje na Transfermarktu je 8.000.000 evra i prema proceni pomenutog sajta Brazilac je najskuplji igrač u mađarskom šampionatu.

"Čuo sam, ali me to ne zanima. Tako je bilo i u Srbiji, moja vrednost je i tamo bila najveća, nije to bitno, već učinak na terenu i želja da postignem što više golova", poručuje Saldanja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()