UNA TV traži nove talente: Prijavi se i UNApredi svoju karijeru u svetu televizije

UNA televizija raspisuje konkurs za voditeljke, voditelje, urednice, urednike, novinarke, novinare, reporterke i reportere

Autor: Web UNA Srbija
27.08.2024. 16:13
  • Podeli:
KONKURS FINAL-66cdd9d8f3aab.webp Foto: UNA

UNA TV, jedna od najmlađih TV stanica u Srbiji, već tri godine donosi potpuno drugačiji i autentičan pristup u kreiranju i doživljaju televizijskog programa. Spektakularne večernje i dnevne tok-šou emisije, pouzdani informativni i dokumentarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi, čine jedinstvenu programsku ponudu, prilagođenu svim starosnim grupama i celoj porodici.

U novu sezonu ulazimo ambiciozno, uz brojne programske inovacije i potrebom za proširenjem našeg tima.

UNA televizija raspisuje konkurs za voditeljke, voditelje, urednice, urednike, novinarke, novinare, reporterke i reportere.

Nudimo vam priliku da radite u dinamičnom i kreativnom okruženju, budete na mestu najvažnijih događaja i kreirate vesti, da se predstavite široj javnosti i radite u timu vrhunskih profesionalaca.

Ako ste preduzimljivi, organizovani, spremni za izazove koji vas čekaju pred kamerama i iza njih i želite da postanete deo našeg tima, prijavite se.

Da biste se pravilno prijavili na konkurs, potrebno je da na mail posao@una.rs  pošaljete:

  • Fotografiju u krupnom ili srednje-krupnom planu
  • Fotografiju cele figure
  • Video u trajanju do 30 sekundi, u kojem ćete nam reći zašto baš Vi (WeTransfer link)
  • Radnu biografiju

Prijavite se, pokažite nam zašto baš vi.


UNAPREDITE SVOJU KARIJERU

Rok za slanje prijava je 16.9.2024.


Na konkurs se mogu prijaviti samo osobe starije od 18 godina. Prijavom na konkurs prihvatate uslove obrade podataka, možete ih pročitati ovde.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug konkursa.

River Media d.o.o. Beograd usmerena je ka stvaranju i održavanju inkluzivnog, raznolikog i pravičnog radnog okruženja. Naš tim čine različiti pojedinci koji kroz međusobnu saradnju svojim znanjem, iskustvom i idejama doprinose razvoju kompanije. Verujemo da raznolikost zaposlenih pozitivno utiče na sposobnost suočavanja sa izazovima, kao i na kvalitet odnosa prema kolegama, partnerima i klijentima. Zbog toga se u našem procesu zapošljavanja pažljivo vrednuju i uzimaju u obzir sve dimenzije različitosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()