Katai: Ništa nije gotovo jer želimo da prezimimo u Evropi

Odigrali smo sjajnu utakmicu, osvojili nova tri boda i sada stanje na tabeli deluje bolje, rekao je Zvezdin golgeter

28.10.2022. 09:30
  • Podeli:
Aleksandar Katai-1666941984712.webp Foto: Miloš Milivojević / Tanjug

Crvena zvezda je uzela tri boda u 5. kolu Lige Evrope, na domaćem terenu, protiv Trabzona (2:1) i ostala u trci za mesto u nokaut fazi takmičenja. Odluka će biti doneta, u poslednjem kolu grupne faze, kada crveno-beli gostuju u Monaku

Golove za Zvezdu dali su Aleksandar Katai i Aleksandar Pešić.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu, osvojili nova tri boda i sada stanje na tabeli deluje bolje. Utisak je da smo svi jednaki i da svako sa svakim može da igra", rekao je najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

Zvezda će narednog četvrtka u direktnom duelu protiv Monaka odlučivati o prolasku dalje.

"Ništa još nije gotovo, očekuje nas utakmica protiv Monaka u kojoj želimo da ostvarimo dobar rezultat i da prezimimo u Evropi", poručio je Katai, strelac fantastičnog pogotka protiv turskog tima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()