Iako nisu u dobrim odnosima, Spanulis odao priznanje Obradoviću: "On je genije"

Sa Obradovićem je sarađivao u Panatinaikosu, sve do 2010, kada je prešao u Olimpijakos

04.10.2024. 23:45
  • Podeli:
Vasilis Spanulis-65192c8114bcf.webp Foto: Profimedia

Legenda grčke košarke, Vasilis Spanulis pričao je u najtrofejnijem evropskom treneru Željku Obradoviću.

Grk nije u sjajnim odnosima sa srpskim stručnjakom, ali ne krije koliko poštovanje ima za njega.

"On je genije. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener u istoriji evropske košarke. Možete dosta da naučite ako ste svaki dan pored njega. Od srca mu se zahvaljujem na onome što me je naučio i poverenju koje mi je ukazao. Naučio me je, pokazao, verovao. To što sam imao lidersku ulogu kod njega dalo mi je krila", rekao je Spanulis i dodao:

"Neke stvari su važnije od drugih. Najvažnije mi je da lepo spavam noću. Spavam dobro, a i gospodin Obradović. Život ide dalje. Njemu i njegovoj porodici želim sve najbolje i zahvaljujem mu se na četiri godine provedene zajedno".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()