Novo ime na Banovom brdu: Marinos Cionis je igrač Čukaričkog

On igra na poziciji ofanzivnog veziste

26.07.2024. 18:30
  • Podeli:
cukaricki ivica veselinov-66707d558d75b.webp Foto: FK Čukarički/Ivica Veselinov

Kiparski fudbaler Marios Cionis novi je igrač Čukaričkog, saopštio je danas klub iz Beograda.

 Cionis (23) igra na poziciji ofanzivnog veziste, u Čukarički dolazi iz Kanzas sitija.

Kiparski fudbaler je za reprezentaciju odigrao 24 utakmice i postigao dva gola.

Cionis je fudbalom počeo da se bavi u mlađim kategorijama Omonije, igrao je za prvi tim kluba iz Nikozije od 2017. do 2022. godine.

Najbolja sezona u karijeri bila mu je 2020/21, kada je sa Omonijom postao prvak Kipra. Bio je i zvanično najbolji mladi igrač kiparskog šampionata za sezonu 2021/22.

U Kanzasu je bio od januara 2022. godine, za MLS ligaša je odigrao 64 utakmice i postigao šest golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()