Milojević: Nadam se da ćemo pripreme da odradimo na najbolji mogući način

Nova sezona u Superligi Srbije počinje 20. jula

18.06.2024. 07:08
  • Podeli:
milojevic ata-6644c1acdfab5.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će "crveno-beli" pripreme za novu sezonu da odrade na najbolji način.

Crvena zvezda je juče počela pripreme za novu sezonu.

"Imali smo 20, 25 dana da se odmorimo. Mislim da smo zaslužili ovaj odmor. Imamo dosta igrača koji su sa reprezentacijama. Imamo i igrače koji su sa našom reprezentacijom. Poželeo bih im da prođu grupu na Evropskom prvenstvu", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje 20. jula.

"Imamo ciljeve, nadanja, želje... Nadam se da ćemo da odradimo pripreme na najbolji mogući način i ono što je najbitnije je da budemo bez povrede. Očekujem igrače koji će da se priključe, da što pre budu zdravi i orni, spremni da možemo da odgovorimo na prvu utakmicu u prvenstvu", naveo je Milojević.

Crvena zvezda je prošle sezone osvojila "duplu krunu" u nacionalnom prvenstvu.

"Igramo plej-of Lige šampiona, koji je daleko. Bitno je da sam video danas svoje igrače. Evo svi se nalaze u jako dobrom stanju fizičkom, nećemo imati prostora za rad, moramo sve da spakujemo u četiri nedelje, pošto počinje prvenstvo. Počinjemo od nule", naveo je Milojević.

On se osvrnuo i na prelazni rok.

"Možemo da pričamo o igračima koji su došli, sve ostalo dok klub ne objavi... Naš sportski sektor dosta dobro radi, ovo nije samo prelazni rok koji je samo počeo, zvanično i nije počeo. Dalsio će nam svakako pomoći. Reagovali smo brzo i hvala klubu, jer je i finansijski bez obeštećenja. Danas je teško naći dobrog igrača koji je bez obeštećenja i mislim da će nam pomoći", rekao je Milojević.

Crvena zvezda će prvi deo priprema da odradi na Zlatiboru od 19. do 29. juna.

"Tu je dosta igrača koje sam tražio da budu sa nama i biće sa nama u prvom delu na Zlatiboru. Prvo, jer su zaslužili da dođu i da vide malo kako izgleda, njihovim talentom i igrama, sa druge strane bih voleo uživo da vidim njihove kvalitete na treningu, kao i igračima koji su došli sa pozajmica. Meni je drago da imamo veliki broj mladih igrača, ovde mi deluje na prvi odlazak na Zlatibor da je bilo dosta igrača. Imamo talentovanu i mladu decu, videćemo kroz rad kako izgleda", naveo je trener Crvene zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()