Miljenik nacije se oglasio nakon eliminacije: Pavlović imao jasnu poruku za navijače

Još jedno neuspešno takmičenje za naš tim

26.06.2024. 18:12
  • Podeli:
nemanja gudelj, strahinja pavlović - 8 jun 2024 - profimedia-667b0ba2769ac.webp Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije je remijem protiv Danske u trećoj utakmici na Evropskom prvenstvu sa 0:0, čime su i ispali sa ovog takmičenja.

Razočarali su "Orlovi" još jednom naciju, ali svetla tačka našeg tima je svakakao Strahinja Pavlović čija borba nije izostala nijendog trenutka.

On je predvodio odbranu Srbije na ovom šampionatu, a moglo bi se reći da je bio i veoma dobar u tome, pošto je naša selekcija primila tek dva gola, što uopšte nije loše, međutim, sada je napad zakazao.

Nakon ispadanja, javio se upravo Strahinja Pavlović putem svog naloga na društvenoj mreži "X", gde je poslao i jednu poruku.

"Hvala na neverovatnoj podršci! Srbija"- kratko je napisao štoper RB Salcburga.

Inače, naši fudbaleri su se danas uputili ka povratku u Srbiju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()