UNA TV povodom neistinitih objava Nova S i N1: Očistite paučinu po kancelarijama, želimo da prebrodite Titanik krizu

Autor: Web UNA Srbija
26.06.2024. 18:23
  • Podeli:
thumbnail_UNA LOGO ZA PP-1667922069278.webp Foto: UNA

UNA televizija upućuje odgovor televizijama Nova S i N1 povodom tendencioznih i neistinitih navoda objavljenih danas u njihovim internet izdanjima o poslovnoj situaciji u našoj medijskoj kući: 

"Ulaženje u drugu kuću bez poziva nije ni kulturno niti moralno. Još niži pad je plasiranje neistina u vašim današnjim web objavama da niste uspeli da dobijete komentar predstavnika UNA televizije o temama koje ni po čemu ne bi trebalo da budu predmet vašeg interesovanja. Naročito kada se ima u vidu da se Nova S i N1 trenutno suočavaju sa najvećim poslovnim, redakcijskim i imidžnim sunovratom od svog osnivanja.

U trenutku kada ih masovno napuštaju zaposleni i njihove najveće TV zvezde, od Ivana Ivanovića, Danila Mašojevića i mnogih drugih novinara i urednika, N1 i Nova S po jasnom i tendencioznom nalogu, prebacuju teret svojih problema na konkurenciju.  

Prvi u pobuni protiv etiketiranja svoje televizije kao američke ispostave, Nova S i N1 ne vide nikakav problem da same etiketiraju svoju konkurenciju po potrebi i to lažno. UNA nije ničija politička platforma. Pozivamo Novu S i N1 da posluju u našem maniru i gledaoce Srbije informišu kroz nepristrasan, objektivan i istinit programski sadržaj.

Krajnje dobronameran savet je da usisivač kojim ste krenuli u komšijsko, usmerite ka svom dvorištu i temeljno očistite paučinu koja vam se, usled nedostatka ljudstva, hvata po kancelarijama.

Mi vam kolegijalno dajemo punu podršku i iskreno želimo da prebrodite Titanik krizu s kojom se suočavate, jer zdrava konkurencija je uvek dobrodošla i poželjna.

UNA televizija će kao i do sada, nastaviti sa realizacijom svojih poslovnih planova, u svom punom kadrovskom i produkcijskom kapacitetu."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()