Milojević pred "Letnji kup": Turnir u Rusiji odlična priprema

Aktuelni šampion Srbije brani titulu na turniru u Sankt Peterburgu

01.07.2024. 20:04
  • Podeli:
vladan milojevic-663254c28407f.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Crvena zvezda će u utorak  krenuti put Rusije gde će učestvovati na "Letnjem kupu" i odmeriti snage sa ekipama Sočija, Taljaresa i Zenita.

Aktuelni šampion Srbije brani titulu na turniru u Sankt Peterburgu, a uoči puta za ruski "Čempionšip" oglasio se trener crveno-belih, Vladan Milojević.

"Ovo je druga godina kako učestvujemo na Letnjem kupu. Velika nam je čast da se sretnemo sa tako istaknutim, cenjenim klubovima. Na turniru će nastupiti ekipe koje igraju odličan fudbal. Biće to dobro priprema za nas pred početak Superlige za tri nedelje", poručio je Milojević.

Minule sezone Zvezda je, predvođena Barakom Baharom, bila najbolji tim u konkurenciji Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()