Napredak jednom objavom razbesneo Grobare: Da li je ovo provokacija rivala?

Svakako imaju razloga za nezadovoljstvo

20.07.2024. 07:58
  • Podeli:
napredak partizan-669b519f41b44.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Superligaška zavesa podignuta je u petak utakmicama odigranim u Leskovcu i Beogradu. Nominalni domaćini poraženi su u oba okršaja, pa je tako Železničar u Pančevo odneo tri boda protiv Radničkog 1923 (3:2) dok je Partizan porazio Napredak minimalnim rezultatom.

Crno-beli su na najčudnijem gostovanju ikada, na svom stadionu, imali dosta problema sa Kruševljanima i tek u trećem minutu nadoknade golom Mateusa Saldanje probili bedem.

Od 68. minuta Partizan je imao brojčanu prednost, pošto je Miloš Tošeski krvnički startovao nad Vukašinom Đurđevićem i zaradio direktan crveni karton.

Upravo je ovaj momenat bio najupečatljiviji za ljude koji vode društvene mreže Napretka pa su uz objavu rezultata utakmice dodali i fotografiju momenta pokazivanja isključenja, što je razbesnelo navijače Partizana.

Bili su besni jer so to videli kao provokaciju od strane rivala, pa su preplavili sekciju komentara i izrazili svije nezadovoljstvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()