Olakšanje za "Orlove": Švajcarska oslabljena u duelu sa Srbijom

Fudbaleri Švajcarske počeće danas u Sent Galenu pripreme za utakmice protiv Srbije i Danske

07.10.2024. 14:30
  • Podeli:
Švajcarska Profimedia-66698f6d4f0d6.webp Foto: Profimedia

Fudbalski reprezentativci Švajcarske Bećir Omeragić i Denis Zakarija propustiće zbog povrede mečeve protiv Srbije i Danske u Ligi nacija.

U saopštenju Fudbalskog saveza Švajcarske se navodi da će Omeragić i Zakarija propustiti naredna dva duela u Ligi nacija zbog povrede kolena.

Selektor Švajcarske Murat Jakin odlučio je da u nacionalni tim naknadno pozove fudbalera Valjadolida Eraja Kemerta. Jakin će na raspolaganju imati 23 igrača.

Fudbaleri Švajcarske počeće danas u Sent Galenu pripreme za utakmice protiv Srbije i Danske.

Švajcarska će 12. oktobra u Leskovcu gostovati Srbiji u meču trećeg kola grupe A4 Lige nacija, dok će tri dana kasnije igrati sa Danskom u Sent Galenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()