Problemi za Francusku: Povredio se Kilijan Mbape

Još uvek nije poznat stepen povrede

09.06.2024. 17:51
  • Podeli:
Kilijan Mbape AP PhotoDaniel Cole_Tanjug-65e6f56d124d7.webp Foto: AP Photo/Daniel Cole/Tanjug

Sa velikim problemima se suočava selektor reprezentacije Francuske Didije Dešan pred Evropsko prvenstvo. 

Pred poslednju pripremnu utakmicu protiv Kanade, Francuzi neće moći da računaju na Klijana Mbapea.  

Prema pisanju francuskih medija, Mbape je doživeo povredu leđa, zbog čega je propustio poslednji trening pre utakmicu sa Kanađanima.

I dalje nije poznato koliki je stepen povrede novopečenog fudbalera Real Madrida, ali postoji mogućnost da prva zvezda Francuza ne dočeka spreman start Evropskog prvenstva. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()