Salah ušao u istoriju Liverpula: Ispunila mi se velika želja

Egipćanin je oborio rekord legendarnog Robija Faulera

06.03.2023. 10:27
  • Podeli:
salah_liverpool - reuters-1665940334780.webp Foto: Reuters

Fudbaler Liverpula,  egipatski reprezentativac Mohamed Salah, izjavio je da mu se ispunila želja da postane najbolji strelac u istoriji tog engleskog kluba u Premijer ligi, prenose britanski mediji.

Liverpul je pobedio Mančester junajted sa 7:0 u meču 26. kola Premijer lige, a egipatski fudbaler je postigao dva gola. Salah je postao najbolji strelac u istoriji Liverpula u Premijer ligi sa 129 golova. 

On je oborio rekord legendarnog napadača Liverpula Robija Faulera, koji je tokom igračke karijere postigao 128 golova za klub sa "Enfilda" u Premijer ligi.

"Ovo je jako poseban i važan trenutak za mene. Ne mogu da lažem, ovo sam želeo od kada sam došao u Liverpul. Posle moje prve sezone u Liverpulu samo sam razmišljao o rekordu. Ono što je neverovatno da sam ušao u istoriju Liverpula na meču protiv Mančester junajteda i to na utakmici koja je završena rezultatom 7:0", istakao je Salah.

Reprezentativac Egipta je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome, a ove sezone u Premijer ligi odigrao je 25 mečeva i postigao je 11 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()