Sferopulos i Dobrić oprezni pred Split: "Moramo da odigramo na najvišem nivou"

Utakmica između Splita i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 17 časova

05.10.2024. 13:10
  • Podeli:
ognjen dobric  Bane T. StojanovicATAImages-66f2d7bd6e5a9.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos izjavio je danas da "crveno-beli" moraju da budu skoncentrisani da bi meč sa Splitom odigrali na najvišem nivou.

Košarkaši Crvene zvezde će u nedelju gostovati ekipi Splita u trećem kolu regionalne ABA lige.

"Crveno-beli" će tokom dana imati trening oporavka u Parizu, a potom će večeras doputovati u Split.

Sferopulos će na meču sa Splitom moći da računa na plejmejkera Miloša Teodosića, koji je odradio jedan od dva meča suspenzije u Evroligi.

 "Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalizuje i dobrim rezultatima i pobedama. Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou", rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Dobrić izjavio je da mečevi sa Splitom nikada nisu bili laki za "crveno-bele".

 "Početak je sezone, tražimo se još uvek kao tim i našu hemiju, ali naravno da je sve mnogo lakše i za samopouzdanje kada dobiješ utakmicu i to tako važnu, a brzo ulaziš u narednu. Znamo tim Splita, ima tu jako dobrih iskusnih igrača i moraćemo da odigramo dobro i čvrsto u Splitu", rekao je Dobrić.

Sferopulos na utakmici protiv Splita neće moći da računa na kapitena Branka Lazića, koji je zbog povrede zadnje lože ostao u Beogradu.

Utakmica između Splita i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 17 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()