Đoković nakon pobede: "Neizvestan meč, Mikelsen igrao na visokom nivou"

On će u trećem kolu Mastersa u Šangaju igrati protiv boljeg iz duela između Švajcarca Stena Vavrinke i Italijana Flavija Kobolija

05.10.2024. 15:15
  • Podeli:
djokovic profimedia-67013ab177ed7.webp Foto: Profimedia

 Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da je odigrao neizvestan meč protiv Amerikanca Aleksa Mikelsena u drugom kolu Mastersa u Šangaju.

Đoković se danas plasirao u treće kolo Mastersa u Šangaju pošto je pobedio Mikelsena 7:6 (7:3), 7:6 (11:9).

"Bio je veoma tesan i neizvestan meč. On je igrao na visokom nivou, od 4:1 za njega u prvom setu, počeo sam da osećam loptu bolje na reketu i bolje sam servirao kada je trebalo. Igrao sam odlično taj-brejk, pa sam potom imao 15:40, njegov bekhend udara nec i malo je bilo sreće pa sam izgubio brejk svog servisa i to je komplikovalo ceo meč. On je dobio krila posle toga nakon što je počeo da se predaje", rekao je Đoković posle meča.

Đoković će u trećem kolu Mastersa u Šangaju igrati protiv boljeg iz duela između Švajcarca Stena Vavrinke i Italijana Flavija Kobolija.

"Svaka čast Mikelsenu na borbi. Prvi put sam igrao protiv njega, pa iako sam znao šta da očekujem posle analize i gledanja na Turu, trebalo mi je malo vremena da uhvatim ritam. Za nas tenisere je to prilično vremena. Radujem se sledećem meču", dodao je srpski teniser.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()