Sjajne vesti za Barselonu pred gostovanje Zvezdi

Meč Zvezde i Barselone igra se 6. novembra na stadionu crveno-belih

28.10.2024. 18:50
  • Podeli:
fk barselona, 23 okt 2024 - profimedia-0925519106-671965c0b44db.webp Foto: Profimedia

Navijači Barselone su u kompletnoj euforiji. Njihov tim igra fantastično, pobedili su Bajern, zatim demolirali Real Madrid.

Sjajnim vestima tu nije kraj. Naime, uskoro bi na teren mogao da se vrati štoper Ronald Arauho. Urguvajac je prethodnih sezona bio standardni prvotimac kluba, ali ga je povreda zadnje lože tokom jula na Kopa Amerika odvojila sa terena.

Prvobitne procene bile su da za tim neće konkurisati pre kraja Novembra, ali novosti iz Španije najavljuju i raniji povratak.

Novinar "Kadene ser"; Santi Avale navodi da se Arauho odlično oseća te da je pojačao intenzitet treninga, pa bi na teren mogao da se vrati već i početkom novembra. Teoretski, mogao bi da bude u konkurenciji za meč sa Crvenom zvezdom 6. novembra, iako u ovom trenutku to ne deluje previše realno. 

Ipak, njegovo prisustvo i alternativa za sada odličnom tandemu štopera Martinez-Kubarsi sjajne su vesti za Barselonu zbog izazova na tri fronta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()