Važan potpis na Brdu: Prokopijević produžio ugovor sa Čukaričkim

On igra na poziciji veznog fudbalera

25.09.2024. 15:30
  • Podeli:
prokopijevic fk cukaricki-66f40c63a16e2.webp Foto: FK Čukarički

Mladi fudbaler Čukaričkog Mateja Prokopijević produžio je ugovor do 2027. godine, saopštio je danas beogradski klub.

Prokopijević igra na poziciji veznog fudbalera.

 "Za sebe slobodno mogu da kažem da sam dete Čukaričkog, ovo je moj klub, klub u kojem želim da zaigram u prvom timu. Želeo bih da se zahvalim svima koji su u prethodnom periodu uticali na moj razvoj. Potpis novog ugovora je veliki podstrek za mene, daće mi još veću želju da dobro radim na svakom treningu i da svaki meč koristim da se nadogradim kao igrač", rekao je Prokopijević, prenosi zvanični sajt kluba.

 On je za prvi tim Čukaričkog debitovao prošle sezone na meču protiv Crvene zvezde.

 "Ušao sam tada u igru u 85. minutu, stadion je bio prilično ispunjen, rival šampion, i to na proslavi titule... Najbolji mogući debi koji sam mogao da zamislim, osetio sam kako izgleda nositi dres prvog tima Čukaričkog. Nadam se da ću to u budućnosti činiti mnogo puta", dodao je Prokopijević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()