Uhapšen muškarac koji se predstavljao kao policijac i opljačkao ženu: Sumnja se da ima još žrtava

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

25.09.2024. 16:38
  • Podeli:
hapšenje mup srbije-65491b0306a6d.webp Foto: MUP Srbije

Policija u Beogradu je uhapsila B. F. (55) zbog sumnje da se početkom septembra ove godine, dvadesetpetogodišnjoj kineskoj državljanki lažno predstavio kao policajac, ušao u stan na Paliluli u kojem je boravila i od nje, uz upotrebu fizičke sile, oteo torbicu sa oko 45.000 dinara, platnim karticama i naočarima za sunce.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Akcija je sprovedena u saradnji Policijske uprave Beograd, sa policijskim službenicima Policijske uprave u Novom Sadu i Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Kako se navodi, sumnja se da je više osoba oštećeno na ovaj način, pa ih policija poziva, ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona: 011/279-74-70.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()