Vreme je: Da li ste spremni za spektakl koji Real sprema za promociju Mbapea?

Zvezda je konačno stigla u Madrid

16.07.2024. 08:33
  • Podeli:
kilijan mbape, 17 jun 2024 - foto Reuters-667134a7e0750.webp Foto: Reuters

Real Madrid nastavlja da pokazuje da su zaista ne samo fudbalski, već i marketinški gigant. Vidi se to i po onome što su pripremili za Kilijana Mbapea.

I dalje se prepričava kako je Kristijano Ronaldo dočekan na stadionu „Santijago Bernabeu“, a čini se da bi tu pomamu sada mogla da nadmaši ona koju ćemo gledati ovog utorka od 12.00.

Za to vreme je zakazana promocija Mbapea u Realu koji će tako ispuniti svoj dečački san i obući beli dres.

Real je spremio spektakl, pa je spremljena ogromna pozornica na kojoj će se pojaviti, a karte su već ranije rasprodate.

Pre nego što bude izašao na sam teren pred navijače, Mbape će obaviti čitav protokol sa Florentinom Perezom, predsednikom Reala. U prostorijama kluba će pred kamera biti potpisan ugovor na pet godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()