Bogdanović do detalja opisao dramu: Uhvatio sam se za glavu, deremo se mi, dere se Pešić

"Orlovi" čekaju boljeg iz duela Brazila i Amerike

06.08.2024. 17:26
  • Podeli:
bogdanovic profimedia-66b23f9ce69ee.webp Foto: Profimedia

Kapiten Košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović bio je zadovoljan posle pobede nad Australijom.

"Ovo je košarka, ubacili su neverovatne šuteve, a oni bili opušteniji. Sve je ovo momentum, oni su ga imali i pritisli nas, nismo znali gde udaramo. Najbitnija je pobeda. Sledeća utakmica je dva dana i da se što bolje spremimo za narednog protivnika, potencijalno SAD" rekao je Bogdanović.

Peti Mils rešetao je Srbiju u prvom poluvremenu.

"Uhvatio sam se za glavu zbog Milsa, trenirali smo zajedno za ove OI i motivisali, radio je kao konj i mene motivisao. Znao sam da će igrati sjajno, spreman je i voli da igra za reprezentaciju, poštovanje za njega. Ove utakmice se dobijaju timski, četvrtfinale je najteže jer se ispada iz borbe za medalju, pritisak je tu i uticalo je na nas i njih, najvažnija je pobeda", rekao je kapiten.

Osvrnuo se i na buran tajm-aut Pešića.

"Uvek je tako, deremo se mi, dere on. Dižemo se i podržavamo. Svako želi pobedu, znamo ulog, vama to na televiziji izgleda ružno možda, ali je to sport."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()