Đoković zapevao veliki bugarski hit: Na urnebesan način najavio meč protiv Dimitrova

Novak u svom stilu.

16.09.2024. 20:48
  • Podeli:
djokovic i dimitrov profimedia-66bcc03c9a61a.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković učestvovaće na egzibicionom turniru u Sofiji, te će tom prilikom odmeriti snage sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom.

"Spremite se za klasik, vanremenski i unikatan meč. Igraću protiv Đokovića 17. septembra u 20 časova. Pridružite nam se na nezaboravnoj večeri vrhunskog tenisa i podržite moju fondaciju. Hajde da to bude veče za pamćenje", napisao je nedavno Dimitrov na društvenim mrežama.

Ovaj duel je na originalan način najavio i Novak Đoković.

@djokernole Heading to Sofia, ready to perform 😆. Grigor do you approve?? #tennis #bulgaria #vocals ♬ original sound - Novak Djokovic

Naime, naš teniser je na Tik Toku postavio snimak na kome peva dobro poznati hit bugarske pevačice Kamelije - "Luda po tebe", uz zanimljiv opis.

"Idem u Sofiju, spreman za nastup. Grigor, da li odobravaš", napisao je Novak Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()