Dubai nakon istorijske pobede nad Zvezdom: "Ne zovite ovo iznenađenjem"

Velika ppbeda novog učesnika ABA lige

23.09.2024. 11:05
  • Podeli:
dubai kk dubai-66f1293b51333.webp Foto: KK Dubai

Košarkaški klub Dubai je napravio istorijsku pobedu nad Crvenom zvezdom. Ne stišava se euforija u redovima novog učesnika ABA lige.

Iznenađenje? Ako pitate debitanta u ABA ligi pobeda nad evroligašem – to nije.

U objavi na zvaničnom "X" nalogu klub iz Emirata dao je kratak komentar na pobedu koja će ostati upisana u analima ovog kluba, ali i ABA lige.

Debitant je porazio evroligaša.

"Da li verujete u čuda?! Ne zovite ovo iznenađenjem", jasna je poruka koja i najbolje oslikava ambicije koje ekipa Jurice Golemca ima u regionalnom takmičenju kojem se tek pridružila.

U narednoj rundi Golemac će predvoditi ekipu u gostima protiv svog bivšeg kluba Cedevite Olimpije, potom sledi duel sa Megom kod kuće.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()