Grci tvrde: Petrušev ne može igrati za Zvezdu protiv Olimpijakosa

Srpski reprezentativac će prvi meč za srpskog šampiona odigrati u Kaunasu protiv Žalgirisa

26.10.2024. 23:30
  • Podeli:
filip petrušev, kk olimpijakos - 18 jan 2024 - profimedia-66315d5fb3710.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Crvene zvezde, Filip Petrušev se vratio u redove beogradskih crveno-belih. On je došao kao pozajmljen igrač grčkog Olimpijakosa, a dogovor je postignut do kraja sezone.

Međutim, kako javlja novinar "SDNA" Sotiris Vetakis, on neće moći da igra za novi-stari klub protiv matičnog.

Takav je dogovor između Zvezde i Olimpijakosa, te neće nastupati 13. decembra u 15. kolu, kao ni 20. marta u 30. Naravno, postoji mogućnost da se u eventualnom plej-ofu dve ekipe ponovo sastanu.

Očekuje se da se sam klub oglasi ovim povodom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()