Obradović zadovoljan nakon pobede: Posebno izdvojio jednog igrača

Mladi igrači crno-belih u prvom planu

26.10.2024. 22:20
  • Podeli:
zeljko obradovic Dusan MilenkovicATAImages-66f46482cfc94.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović rekao je posle pobede nad Krkom (96:63) da mu je drago što su mladi igrači imali dosta minuta na terenu. 

 "Mislim da smo igrali ozbiljno, čak i prvu četvrtinu koja se završila u egalu, tu je problem što smo dozvolili otvorene šuteve za tri rivala. To kad smo krenuli da sprečavamo, utakmica je otišla u drugi tok, drago mi je što su mladi igrači igrali dosta minuta, pre svega odbrambeno, a i napadački su bili raspoloženi", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Obradović je naglasio zadovoljstvo igrom mladih igrača, istakavši Mitra Bošnjakovića, Marija Nakića i Alekseja Pokuševskog.

 "Maksimalna želja je postojala. Pravi je momenat bio kad su se Balša Koprivica i Mitar Bošnjaković bacili na teren, to bi trebalo da bude pravilo za mlade igrače. Aleksej pokazuje sve, ali mora da učestvuje više u skoku, danas je bio prisutan u svim fazama. Mislim da može još više. Mario je odigrao zrelu utakmicu, treba samo da bude malo više agresivan na košu. Bošnjaković je izuzetno hrabar igrač, koji ima ogromnu želju, nadam se da će nastaviti. Žao mi je što u ranijim utakmicama, imao je probleme, bolest, povredice, bilo je planirano i ranije da igra. Rekao sam mu da će dobiti šansu. Od njih se zavisiti, mnogo više nego od mene", dodao je Obradović.

Dotakao se Obradović i učinka Ajzee Majka i Dvejna Vašingtona.

"Majk je odigrao prvu utakmicu, rekao sam mu pre Evrolige da je prerano da ga opteretimo i rekao sam mu da će ovo biti važna utakmica za njega, kao i za Vašingtona. Ova utakmica je za njih bila bitna, kao i za ostale. Vidi se da neke stvari koje se tiču taktike, da one fale, ali pomagali smo i pomagaćemo", zaključio je Obradović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()