Jokiću, svaka čast: Srbin održao modni čas - ovako se oblači najbolji igrač NBA

Srpski košarkaš još jednom pokazao da je u svakom pogledu pravi vođa Denvera

30.04.2024. 22:45
  • Podeli:
Nikola Jokic-66162d02e7f6b.webp Foto: AP Photo/Rick Bowmer/Tanjug

Nikola Jokić bio je najzaslužniji za četvrti trijumf Denvera nad Lajkersom sa 108:106, čime je odveo svoje ekipu u polufinale Zapadne konferencije.

Srpski košarkaš pored briljantnih partija u NBA, pravi je vođa svoje ekipe, kako na terenu, tako i van njega.

Stameni Somborac sa stilom se pojavio u dvoranu pred duel sa Lajkersa, što nije uobičajno za NBA košarkaše.

Jokić je na meč došao u sivom odelu, crnim lakovanim cipelama, a posebno se isticao skupoceni sat, koji je nosio na levoj ruci.

Svaka čast za najboljeg igrača u NBA, jer je svojim ličnim primerom pokazao kako jedan vođa treba da ima autfit kad dolazi na utakmicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()