Košarkaška javnost u šoku: Partizan hoće Ognjena Dobrića?

Nemoguća misija u Partizanu?

23.06.2024. 22:40
  • Podeli:
Tan2023-03-0823233311_0 Ognjen Dobrić Fakundo Kampaco foto sava radovanovic-642534913e318.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Partizan vredno radi na rekonstrukciji tima za narednu sezonu, pa se samim tim i brojni košarkaši povezuju sa crno-belima.

Međutim, pojavila se informacija koja je zatresla košarkašku javnost u Srbiji.

Naime, Partizan je zainteresovan za bivšeg košarkaša Crvene zvezde, Ognjena Dobrića, tako tvrdi košarkaški insajder Nemanja Zorič.

Trojica košarkaša su već zadužila crno-belu opremu (Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nikilina), svi na bekovskim pozicijama, a stiče se utisak da je ovo tek početak formiranja tima Željka Obradovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()