Lesor ne može da zaboravi crno-bele: Detalj koji vam je promakao posle meča Partizana

Francuz u zagrljaju trenera

20.01.2024. 15:28
  • Podeli:
Matijas Lesor-652930030c719.webp Foto: Profimedia

Partizan je bio ravnopravan rival Panatinaikosu u Atini punih trideset minuta, ali je poslednji kvartal presudio i domaćin je čak upisao i ubedljivu pobedu od 84:71.

Za grčki klub je sjajan doprinos imao Matijas Lesor ubacivši 14 poena uz 9 uhvaćenih lopti za indeks 17, pa je uz Kendrika Nana i Dinosa Mitoglua uspeo da slomi otpor protivnika.

Posle meča francuski centar je sa sinom slavio pobedu sa navijačima Panatinaikosa, ali je jedan detalj promakao svima.

Po završetku duela Lesor je otrčao ka Željku Obradoviću koji je već išao ka svlačionici i srdačno se pozdravio sa njim. Njih dvojica su razmenili nekoliko reči, nakon čega se Matijas vratio na parket.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()