Mnogo novih imena u Partizanu: Stižu još dva pojačanja

Rekonstrukcija crno-belih se nastavlja

27.06.2024. 13:20
  • Podeli:
obradovic-664af07837b1c.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaški klub Partizan su do sada pojačali Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina, a kako stvari stoje crno-beli su blizu dovođenja još dva igrača.

Navodno su u pitanju Isak Bonga i Sterling Braun, koji bi se Partizanom trebali da potpisu dvogodišnji ugovor. Bonga je reprezentativac Nemačke i igrač Bajerna, koji je prošle sezone prosečno beležio 5.8 poena i 4.2 skoka u Evroligi.

Braun je prethodnu sezonu proveo u Albi, za koju je prosečno beležio 11.2 poena, 3.3 skoka i 2.4 asistencije po meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()