Nedović veruje u pobedu protiv Panatinaikosa: Nemamo vremena da slavimo Teodosićev rođendan

Navijači su nam potrebni jer smo na prekretnici, kaže bek Crvene zvezde

19.03.2024. 15:20
  • Podeli:
Nedovic fotka-6395f47fd6da2.webp Foto: UNA

Crvena zvezda igra portiv Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige, a ako neko , uz trenera Sferopulosa, dobro poznaje filozofiju grčkog tima onda je to bivši igrač Zelenih Nemanja Nedović. Crveno-belima je ova utakmica imperativ za ostvarivanje šansi za mesto u plej-inu.

Nedović je pre treninga govorio o kvalitetu rivala, uz osvrt na zdravstveno stanje u svom timu.

"Panatanaikos je ekipa koja se bori za vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobedama. Motivacija ne manjka ni njima ni nama. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je dobro popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u boljoj zdravstvenoj situaciji nego pre, potrudićemo se da zabeležimo pobedu u sredu".

Spomenuo je Nemanja i svog druga i saigrača Miloša Teodosića.

"Ne znam, trenira, pa će se doneti odluka u hodu. Ja sam mu čestitao rođendan, video sam pre treninga. Možda bismo ga proslavili, ali nemamo vremena za slavlje, sutra je utakmica, posle dva dana nova", ozbiljno je zvučao Nedović.

Ceo tim Crvene zvezde ovog puta očekuje podršku navijača, jer je sada baš potrebna. 

"Želim da navijači dođu u što većem broju, da nas podrže. Svaki čovek u hali nam znači i uvek je lepo igrati pred domaćom publikom".

Jago de Santos ulazi u operacionu salu, malo posle treninga koji su obavili njegovi saigrači. Nedović veruje da će sve biti dobro: 

"Jago ide na operaciji u tri, verovatno ćemo ići da ga obiđemo".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()