"Smaže" se u trenu
Savršen spoj hrskavih uštipaka sa topljenim kačkavaljem nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
U jednoj posudi pomešajte seckano belo meso sa rendanim kačkavaljem. Posollite, pa dodajte prezle, brašno, jaja i kiselu pavlaku. Viljuškom dobro sjedinite sastojke, dok smesa ne postane homogena. Vadite smesu kašikom, dodajte malo prezli, pa na dlanu formirajte oblik uštipaka. Ređajte na tanjir. Na srednje jakoj vatri u tiganju, zagrejte ulje. Pržite uštipke oko 10 minuta, tj dok ne postanu hrskavi i zlatno smeđi, sa obe strane. Ostavite da se ocede na ubrusu, od viška masnoće.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.