Vučević: Naša država je čvrsto opredeljena za mir i činićemo sve da ga sačuvamo

On je dodao je pred Srbijom mnogo zadataka, ali da veruje da će Vojska Srbije biti još jača i na ponos svih građana Srbije, čuvar bezbednosti, suvereniteta i nezavisnosti naše države

03.07.2024. 14:36
  • Podeli:
vucevic-668545b7a80d7.webp Foto: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ Slobodan Miljević

Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je danas da je Srbija čvrsto opredeljena za mir, i da će činiti sve da ga sačuva.

On je rekao da je danas u kasarni "Banjica 2" u Beogradu održana sednica proširenog kolegijuma načelnika Generalštaba na kojoj je prisustvovao predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić i da su na njoj analizirani stanje i opremljenost vojske, situacija u regionu i svetu i bezbednosne pretnje.

"Naša država je čvrsto opredeljena za mir i činićemo sve da ga sačuvamo. Prethodnih godina, Vojska Srbije je značajno unapredila svoje operativne sposobnosti i biće nastavljeno njeno jačanje kupovinom najsavremenijeg naoružanja i opreme, kao i ulaganjem u ljudstvo i obučenost pripadnika Vojske Srbije. Nastavljamo i ulaganje u fabrike namenske industrije i zavode", napisao je Vučević na instagram profilu "milosvucevic".

On je dodao je pred Srbijom mnogo zadataka, ali da veruje da će Vojska Srbije biti još jača i na ponos svih građana Srbije, čuvar bezbednosti, suvereniteta i nezavisnosti naše države.

"Snažna Vojska je garant mira za Srbiju!", dodao je premijer. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()