Obradović: Čestitam igračima na velikoj borbi

Još jednom smo poslali fenomenalnu sliku u svet iz Beograda, ponosan je na navijače Partizana trener crno-belog tima

02.05.2023. 23:31
  • Podeli:
Željko Obradović_ABA-6410274734479.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Real Madrida u trećem meču četvrtfinala Evrolige da je ponosan i na igrače i na navijače.

Real je pobedio u Beogradu ekipu Partizana (82:80) u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real je smanjio na 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede.

"Čestitam Realu na zasluženoj pobedi i mojim igračima na velikoj borbi. Najdžel Vilijams-Gos je rešio utakmicu jedan na jedan, mi smo odigrali dobru odbranu, ali bio je to veliki pogodak koji je odlučio utakmicu. Hvala navijačima, ponosan sam na njih, fenomenalno su nas bodrili i verujem da će tako biti i u četvrtak. Još jednom smo poslali fenomenalnu sliku u svet iz Beograda", rekao je Obradović.

Na pitanje o tome kako će zaustaviti večeras dominantog Valtera Tavaresa u četvrtak, Obradović je rekao da Real nije jedan igrač.

"Utakmicu ne igramo protiv jednog igrača, već protiv celog tima. Moj plan je pravljen za igru protiv Real Madrida, a ne protiv Tavaresa. Oni imaju još 11 igrača. Igrali smo pet protiv pet, a ne jedan protiv jednog. Naravno, imali smo plan i važno je kada vam nedostaje veliki čovek. Znamo koliko nam je Matijas važan. Ali mislim da to nije bilo presudno, da je naš problem bio ofanziva. Nismo dobro delili loptu, nismo dobro šutirali i zbog toga smo izgubili utakmicu. Igrali smo presporo generalno u drugom poluvremenu", istakao je Obradović.

Povreda Dante Egzuma je podigla mnogo prašine jer je bilo sumnje da je Australijanac "odglumio".

"Zamoliću doktora Momu Jakovljevića da objavi fotografiju njegovog prsta, jer će ona sve objasniti. Dante nije potpuno spreman, želeo je da pomogne ekipi, hvala mu što je dao maksimum", zaključio je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()