Obradović: Po ko zna koji put ove sezone smo izgubili na isti način

Partizan je u Milanu zabeležio 15. poraz u sezoni

09.03.2024. 07:54
  • Podeli:
željko obradovic tanjug-65c5d39fe5f4f.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je, nakon utakmice sa milanskom Olimpijom, da je njegova ekipa ove sezone u Evroligi "po ko zna koji put" izgubila na isti način.

Košarkaši Partizana poraženi su nakon neizvesne završnice od ekipe Olimpije iz Milana rezultatom 85:83 u utakmici 28. kola Evrolige.

"Drugačiji je bio plan za poslednji napad. Samo ću to reći. Znam da ljudi vole da pričaju o poslednjem napadu ili poslednjoj odbrani kao o nečemu što rešava pitanje pobednika. Ipak, ja bih mogao da pričam o mnogim situacijama u kojima smo mi pravili loše odluke. To je za mene mnogo bitnije od poslednjeg napada. Želim ponovo da se zahvalim navijačima, ali i izvinim jer smo po ko zna koji put ove sezone izgubili na isti način", istakao je Obradović.

Partizan je u Milanu zabeležio 15. poraz u sezoni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()