Obradovića ne zanima stanje na tabeli: Moramo biti svesni da utakmica protiv Zadra neće biti laka

Partizan sutra od 19 časova gostuje u dvorani "Krešimir Ćosić"

19.10.2024. 22:15
  • Podeli:
Tan2024-03-2821203652_0 željko obradovic kk partizan foto marko djokovic-661a35a17437f.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč petog kola ABA lige da, imajući u vidu iskustvo koje su crno-beli imali prošle godine, moraju da budu svesni da utakmica protiv Zadra neće biti laka.

Partizan sutra od 19 časova gostuje u dvorani "Krešimir Ćosić". Učesnik Evrolige u meč ulazi sa maksimalnih 4-0, dok je Zadar na 1-3.

Očekivanja pred meč za klupski sajt izneo je trener Partizana Obradović.

"Imajući u vidu iskustvo od prošle godine kako smo igrali, moramo da budemo svesni da utakmica sigurno neće biti laka. Moramo da nastavimo da radimo svih 40 minuta i da igramo na nivou kako smo to radili u poslednjoj utakmici, uz veliko poštovanje za Zadar", istakao je Obradović.

Arijan Lakić je prethodne dve sezone proveo igrajući za Zadar.

"Bitna utakmica za nas posle duplog kola Evrolige. Potrebno je da budemo fokusirani i da damo 100 odsto, jer posle Evrolige na ovakvim utakmicama je najbitniji fokus. Nadam se da ćemo da odigramo što bolju utakmicu", naglasio je Lakić.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()