Oglasio se Pešić: Ne provociram nikog, ali ove dve ekipe je trebalo da igraju finale

Bez dlake na jeziku srpski selektor

10.08.2024. 14:10
  • Podeli:
oi 2024, svetislav pešić - 3 avg 2024 - foto Reuters (3)-66ae9624511ac.webp Foto: Reuters

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, razgovarao je sa novinarima na konferenciji za medije posle pobede nad Nemačkom i osvajanja bronzane medalje.

On je na konferenciji za medije poručio:

"Bogdan je rekao sve, šta da dodam... Pre početka Olimpijskih igara, rekao sam da je ovo jedan od najkvalitetnijih turnira svih vremena. Veoma smo sreći da smo učestvovali na ovom turniru i srećan sam zbog pobede. Od početka do kraja smo kontrolisali utakmicu, odigrali smo sjajno. Igrali smo kao protiv Amerike. Plan je bio da svako ko nas je pratio košarku i ko razume košarku, da zna da je cilj da zauastivamo Šrudera i Franca Vagnera. Odradili smo sjajno, bilo nam je važno da odbranom da donesemo samopouzdanje. Odbrana je organizacija, napad je talenat. Odličan smo posao napravili i svi znaju da imamo veoma dosta talenta u napadu i da to izgleda veoma lako na kraju, ali nije bilo lako. Nemačka je jedan od najboljih timova ikad", rekao je Pešić i dodao:

"Veoma je jasno da obe ekipe, Srbija i Nemačka, zaslužuju da igraju finale. Ne provociram nikoga, ali je to poprilično jasno".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()