Pešić o ostanku na klupi Srbije: "Nisam dobio nikakvu ponudu"

Selektoru ugovor zvanično ističe 30. septembra

21.09.2024. 23:30
  • Podeli:
svetislav pesic reuters-66b2454a3b312.webp Foto: Reuters

Mnogo se piše o ostanku selektora Svetislava Pešića na klupi Košarkaške reprezentacije Srbije. Njemu selektorski ugovor zvanično ističe 30. septembra, a pre dve nedelje obelodanio je odlazak sa kormila Srbije.

"Sebe trenutno ne vidim ni u jednoj funkciji, sve zavisi od ponuda, kojih do sada nije bilo. Ne samo našeg Saveza, niti bilo kog drugog," rekao je Kari Pešić za Sport klub.

Ima spekulacija da bi moglo da vam se ponudi mesto direktora nacionalne selekcije, ne samo nastavak vođenja najboljeg tima?

"Ponoviću, nisam dobio nikakvu ponudu ni od koga, a moj ugovor sa KSS ističe za koji dan."

Nije bilo ponude ni da budete savetnik u Dubajiu, novom članu ABA lige?

"Ma, kakvi, odakle vam to…"

"Ako bude neke ponude, razmatraćemo, što je znao da kaže jedan od mojih omiljenih glumaca, Lane Gutović", dodao je Pešić u svom prepoznatljivom stilu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()