Problem pred finale: Panter povredio koleno, da li će biti spreman za Zvezdu?

Partizan je deklasirao Megu u trećem meču polufinalne serije KLS-a

31.05.2024. 09:28
  • Podeli:
Kevin Panter_KKP-6494b03295261.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana pobedili su Megu u majstorici sa 96:68 u polufinalu Superlige Srbije, ali je Kevin Panter na tom meču doživeo povredu. On je dominirao u prvoj deonici, postigao je brzih 10 poena, ali na parketu ukupno nije proveo ni 13 minuta.

Razlog za to je povreda kolena koju je doživeo, a pred kraj je snimljen kako na klupi drži led na bolnom mestu.

Trener Partizana, Željko Obradović pričao je na konferenciji za medije o finalu sa Crvenom zvezdom, ali je pomenuo i povredu Pantera.

"Ne samo ta dva igrača (Teodosić i Jago), kvalitet Zvezde je nesporan. Igrači koji znaju da igraju i koji su to pokazali mnogo puta. Probaćemo da se pripremimo najbolje što možemo, da vidimo prvo u kom smo zdravstvenom stanju jer imamo mnogo problema. Panter nije igrao drugo poluvreme preventivno zbog bola u kolenu, sutra će da se pregleda pa ćemo da vidimo da li je sposoban. Pričao sam i posle druge utakmice da i Smailagić ima povredu kolena i da praktično nije ni igrao, igrao je pet minuta. Večeras je i on pred kraj tražio izmenu, gde je osetio bol pa smo ga sačuvali tako da ima još rovitih igrača ali tako je – kako je. Izaći ćemo sa kim možemo, probati da damo sve od sebe i to je to", rekao je Obradović.

Podsećanja radi, Džejms Naneli i Pi Džej Doužer nisu registrovani za KLS, a izostanak kapitena bi bio veliki hendikep za ekipu crno-belih.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()