Sferopulos: Bili smo pod velikim pritiskom, ovo je važna pobeda na psihološkom planu

Dodao je da je ekipa bila pod pritiskom posle dva vezana poraza od Partizana i ukupno četiri u nizu u Evroligi.

02.11.2023. 21:31
  • Podeli:
kk zvezda kk bajern strahinja aćimović tanjug-6543fe87e4894.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle večerašnje pobede njegove ekipe nad Bajernom (74:68) u 6. kolu Evrolige, da je osvajanje dva boda izuzetno važno, pre svega na psihološkom planu.

"Važna pobeda, pripada celoj ekipi koja se odlično pokazala pod pritiskom. Ovo je za nas izuzetno važna pobeda na psihološkom planu, da izađemo iz negativne serije", rekao je Sferopulos na konferenciji za novinare.

Dodao je da je ekipa bila pod pritiskom posle dva vezana poraza od Partizana i ukupno četiri u nizu u Evroligi.

"Pritisak nas je sputao u prvom poluvremenu kad smo promašivali otvorene šuteve i polaganja. Iz nervoze smo želeli da što pre napravimo preokret", rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak je nastavio sa analizom meča.

"Odbrana je u poslednjih 15 minuta bila odlična. U napadu nismo mnogo poentirali, ali smo nalazili rešenja kad je bilo mnogo važno", dodao je Grk.
Osvrnuo se i na podršku sa tribina koja nije izostala uprkos lošoj seriji rezultata ekipe. Na tribinama je bilo više od 18 hiljada navijača.

"Hvala mnogo našim navijačima, bili su sve vreme uz nas i bodrili nas, oni su bili naš šesti igrač tokom celog meča i pomogli su nam da pobedimo veoma nezgodnu ekipu kakva je Bajern", zaključio je Grk.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()